Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Ultima ora

Weekend plin de minifotbal

Prima ediție a Campionatului Primăriilor din Gorj a fost una de un real succes. Au participat 12 echipe și campionatul a fost câștigat de Primăria Telești. În luna septembrie a fost organizată și prima ediție a Cupei Primăriilor iar aceasta a revenit Primăriei Târgu Cărbunești. Miercuri după amiaza a avut loc ședința tehnică la care au participat delegații echipelor implicate și la care s-au stabilit detaliile legate de regulament și de modul de desfășurare a competiției. Sâmbătă debutează a doua ediție a Campionatului iar organizatorii de la Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj au reușit să strângă din nou la start 12 echipe. Nu lipsesc cele mai bune formații din sezonul trecut, Primăriile din Telești, Motru, Turburea și Fărcășești iar apariții noi în campionat își fac Primăriile din Drăguțești, Turceni, Bumbești Jiu și Cîlnic. Minifotbalul înseamnă sport, sănătate, mișcare dar și socializare și comunicare între jucători, delegați și oficiali ai echipelor. Se anunță un sezon foarte interesant în care mai multe echipe își vor propune să pună mâna pe titlul de campioană la final. Meciurile se vor desfășura în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu în fiecare sâmbătă între orele 11 și 17.

Program, etapa 1, Campionatul Primăriilor din județul Gorj, sâmbătă:

Ora 11:00 – Primăria Bălănești – Primăria Telești

Ora 12:00 – Primăria Fărcășești – Roșia de Amaradia

Ora 13:00 – Primăria Motru – Primăria Turceni

Ora 14:00 – Primăria Târgu Cărbunești – Primăria Albeni

Ora 15:00 – Primăria Bumbești Jiu – Primăria Cîlnic

Ora 16:00 – Primăria Turburea – Primăria Drăguțești

Tot în acest week-end pornește la drum și Campionatul Firmelor și Instituțiilor din Gorj, ediția a III-a. Meciurile vor avea loc duminica între orele 15 și 19 iar echipele înscrise sunt: Carrefour Târgu Jiu, Macofil, IJJ Gorj, Marckon, Succes Nic Com, Anna, Acvila și România Hidroservice.

Week-end-ul plin de minifotbal în Complexul Dolce Vita Târgu Jiu este completat de meciurile etapei a treia din Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu. Cele mai interesante dueluri aduc față în față Farmacia Victoria și Peppy Dolce Vita Târgu Jiu respectiv Profi Târgu Jiu și ISU Gorj.

Program, etapa 3, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu, sâmbătă:

Ora 18:00 – Primăria Rovinari – Provincialii

Ora 19:00 – Mica Frăție – Real Târgu Jiu

Ora 20:00 – Farmacia Victoria – Peppy Dolce Vita Târgu Jiu

Ora 21:00 – Primăria Bîlteni – Karma Târgu Jiu

Ora 22:00 – Dream Team Târgu Jiu – Minprest Rovinari

Duminică, ora 22:00 – ISU Gorj – Profi Târgu Jiu

Articole similare

Back to top button