Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Ultima ora

Senatorul Florin Cârciumaru inițiază un proiect de lege. Urmează și o dezbatere a minerilor

Senatorul Florin Cârciumaru anunță, într-un comunicat de presă, că va iniția un proiect în sprijinul minerilor și energeticienilor. Parlamentarul PSD a inventariat solicitările şi nemulţumirile angajaţilor de la CE Oltenia înaintate la Biroul senatorial de la Târgu Jiu şi a decis iniţierea unui proiect de lege, care să elimine interpretările şi să clarifice drepturile revendicate de angajaţi, de-a lungul timpului. Printre acestea se numără reacordarea unor drepturi salariale pierdute din 1990 şi până în prezent, îmbunătăţirea condiţiilor de muncă în carierele miniere, acordarea unor drepturi ale pensionarilor din minerit, revizuirea condiţiilor de pensionare raportate la condiţiile de muncă, dar şi alte zeci de revendicări pe care minerii şi enegeticienii speră să le obţină printr-un proiect de lege.

Florin Cârciumaru intenţionează în perioada următoare, să organizeze, în judeţul Gorj, o dezbatere amplă pe această temă, la care să participe apărătorii drepturilor minerilor şi energeticienilor din Oltenia, responsabilii din administraţia companiei, dar şi ceilalţi parlamentari gorjeni. Cel mai probabil, dezbaterea se va desfăşura în municipiul Motru, localitate cu tradiţie în sectorul minier.

Articole similare

Back to top button