Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Ultima ora

A băut apoi s-a urcat la volan. A ajuns cu mașina în șanț, iar pasagerii la spital

Un accident rutier s-a petrecut, la sfârșitul săptămânii trecute, la Motru după ce un șofer s-a urcat băut la volan. Incidentul a fost anunțat de un participant la trafic.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că un tânăr de 23 de ani, din comuna Samarineşti, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671 B Motru a acroşat un autoturism parcat pe marginea părții carosabile, după care a pierdut controlul direcției, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în șanț. În urma impactului, două tinere de 18 și 19 ani, precum și un tânăr de 17 ani, pasageri în autoturism, au suferit leziuni, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultând o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, la spital s-a stabilit faptul că și pasagerii consumaseră băuturi alcoolice.

Articole similare

Back to top button