Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Ultima ora

În Arest după ce au bătut mai mulți oameni

Doi tineri, de 19 respectiv 26 de ani, din comuna Aninoasa, au ajuns în spatele gratiilor. În sarcina lor, a fost reținută săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri. Cei în cauză, cu o zi în urmă, aflându-se pe raza comunei, în stare de ebrietate, au exercitat acte de violență, fără nici un motiv, asupra unui bărbat, de 33 de ani, care se întorcea de la serviciu.

În aceeași zi, cei doi tineri, s-au urcat cu picioarele pe capota autoturismului ce aparține unui bărbat, de 30 de ani, din localitatea Ţicleni, care venise în vizită la prietena sa, de 19 ani, din comuna Aninoasa, pe care au distrus-o prin sărituri. Totodată, în momentul în care proprietarul autoturismului le-a cerut celor doi să se oprească, aceștia au exercitat acte de violență asupra sa, a prietenei sale și a mamei acesteia.

 

Urmează ca aceștia să fie prezentați procurorilor cu propuneri legale, în cursul zilei de astăzi.

Articole similare

Back to top button