Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Ultima ora

Inspectorii ANAF refuză să mai lucreze în weekend

Angajaţii Fiscului nu mai vor să lucreze sambata si duminica. E felul lor de a protesta faţă de mai multe măsuri ale Guvernului. Sunt nemulţumiţi că nu li se plătesc orele suplimentare, că au pierdut 20 de procente din sporul de stres şi, după aplicarea Legii Salarizării, nu au fost reîncadraţi în funcţii de stat. Potrivit sindicatelor, în septembrie urmează și alte forme de protest.

Sebastian Oprescu, preşedintele Sindicatului Funcționarilor Publici:Este o reacţie a angajaţilor din ANAF faţă de politica salarială dusă de actualul Guvern. Pe ce motiv? Pentru că după cum bine ştiţi înjainte de proiectarea şi promovarea legii salarizării au fost anumite acţiuni de protest la nivelul ANAF-ului, s-au promis anumite lucruri că vor face creşteri salariale şi vor echivala poziţii pe funcţii publice similare, lucru care nu s-a întâmplat. Toate aceste lucruri au dus la o reacţie împotriva politicii Guvernamentale de a colecta taxe şi impozite sâmbăta şi duminica în condiţiile în care oricum bugetul de stat spune că aceste ore nu se plătesc.

Sursa: Digi24.ro

Articole similare

Back to top button