Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Ultima ora

Vremea rămâne capricioasă

Ziua de astăzi va fi însorită în toate regiunile. Doar din loc în loc pe la munte se vor mai aduna norii şi este posibil să plouă după-amiază, în timp ce, după lăsarea nopţii, vor fi averse şi în nordul şi nord-vestul ţării. Vremea se va încălzi peste tot şi maximele vor avea valori între 24 şi 32 de grade Celsius. În zonele de munte, aversele de după-amiază vor apărea în fiecare zi. Totuşi, ploi mai abundente vor fi joi în masivele vestice şi sudice când local se vor aduna 20 de litri de apă pe metru pătrat şi poate cădea grindina. În prima zi de weekend, vremea va deveni instabilă în majoritatea staţiunilor şi se va răci.

Vremea de plajă revine la malul mării. Soarele va fi generos până sâmbătă, când nu este exclus ca norii să se adune şi să apară averse, însoţite de descărcări electrice şi vânt mai intens. Până atunci, temperaturile vor avea valori de 26, până la 28 de grade Celsius în aer. În schimb, apa mării va rămâne rece, iată, în jur de 19 grade în staţiunile din sudul litoralului.

Articole similare

Back to top button