Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Ultima ora

Beti crita, la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Gorj au depistat în trafic, un tânăr de 29 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mioriței din localitate, având o concentraţie de 0.62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiști din cadrul Poliţiei Orașului Rovinari au depistat în trafic, un bărbat de 42 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului, având o concentraţie de 0,50 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Și polițiști din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din comuna Căpreni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 B – Brăteşti, având o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceste cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Articole similare

Back to top button