Ultima ora

PSD Gorj cu Dragnea și împotriva lui Ponta

PSD Gorj și-a făcut publică poziția pe tabla de șah a noului conflict care macină partidul. Printr-un comunicat de presă emis azi, social-democrații gorjeni anunță că îl susțin pe Dragnea, alăturându-se celorlalte organizații din țară. Totodată se încearcă și eliminarea vocilor din PSD Gorj care se ridicaseră împotriva acțiunilor lui Dragnea, deputatul Alin Văcaru având o reacție vehementă în acest sens. Victor Ponta nu a reușit să-i atragă de partea sa pe cei care i-au asigurat încă un mandat de parlamentar de Gorj.

”In urma informatiilor aparute in mass-media, conform carora Filiala PSD Gorj sustine tandemul Ponta – Grindeanu, facem urmatoarele precizari:

1. Organizatia Judeteana a Partidul Social Democrat Gorj respecta, întrutotul, deciziile luate in cadrul Comitetului Executiv National din data de 15 iunie 2017

2. PSD Gorj NU sustine tandemul Ponta – Grindeanu

3. In cadrul PSD Gorj exista doar o voce izolata care il sustine pe fostul membru PSD, Victor Ponta.

4. PSD Gorj se alatura celorlalte organizatii PSD din tara, cu totii avand un singur scop, acela de a se pune in aplicare programul cu care Partidul Social Democrat a castigat alegerile in decembrie 2016

5. PSD Gorj face apel la unitate catre toti membrii organizatiei judetene, fiind cea mai importanta in aceste momente.” se arată în comunicatul emis de PSD Gorj.

Articole similare

Back to top button