Festivalul mediteranean și-a deschis porțile
Festivalul mediteranean și-a deschis porțile. Municipiul Târgu Jiu a îmbrăcat straie de sărbătoare, iar Piața Prefecturii a fost transformată într-o oază de arome.
În perioada 25-28 aprilie, orașul Târgu Jiu se transformă într-un paradis gastronomic. Pregătirile pentru festivalul culinar au început încă de zilele trecute. Gazdele și-au pregătit tarabele unde își vor expune preparatele. De la scoici, creveți , caracatiță și chiar regele crabilor, până la baclavale și kebab turcesc, toate proaspete și pregătite cu măiestrie .
Vedeta festivalului este baclavaua turcească. Cu o gamă variată de produse din regiunea Turciei, comercianții așteaptă târgujinii să deguste preparatele.
Cetățenii sunt încântați de acest festival culinar.
Pe lângă deliciile culinare, atmosfera va fi întreținută de un concert de muzică ușoară. Pepe le dă întâlnire târgujienilor la festivalul culinar din Piața Prefcturii.