Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialSportUltima ora

Vama din Târgu Jiu, în paragină

Vama din Târgu Jiu se află într-o stare avansată de degradare, fiind neglijată de autorități, la fel ca multe alte clădiri. Clădirea impunătoare arată ca după război, cu infiltrații de apă în interior și tencuiala care cade pe măsură ce trece timpul. Nicio autoritate locală sau județeană nu a abordat până acum subiectul reabilitării clădirii sau al unor posibile investiții.

Semnalul de alarmă cu privire la starea clădirii în care funcționează Vama din Târgu Jiu a fost tras de senatorul Ion Iordache. Liderul liberalilor gorjeni a realizat un filmuleț chiar în fața clădirii și acuză social-democrați că sunt responsabili pentru această situație.

Ion Iordache afirmă că aceasta este imaginea județului Gorj, iar autoritățile demonstrează lipsa de preocupare față de bunăstarea instituțiilor din comunitățile pe care le administrează.

Nu este singura clădire care se află în această situație. Casa de Cultură din Târgu Jiu, dar și Casa Tineretului s-au degradat sub privirile autorităților.

Articole similare

Back to top button