Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Pregătiți să predea ștafeta

Primarii care au pierdut alegerile se pregătesc să predea ștafeta noilor aleși. Deși triști că au pierdut alegerile, primarii spun că pleacă cu capul sus din fruntea comunităților pe care le-au condus în ultimii ani. Cei care au pierdut alegerile locale din 9 iunie nu vor să renunțe la administratie. Spun că vor încerca să negocieze pentru a obține un post de viceprimar.

Primarul din Aninoasa, Ilie Petroi, spune că după patru mandate în slujba cetățeanului, pleacă cu fruntea sus din primărie și mulțumit de realizările făcute în localitate.

Ilie Petroi are totuși o nemulțumire după  16 ani în fruntea primăriei Aninoasa.

Și primarul din Bolboși pleacă cu sufeltul împăcat din primărie și satisfăcut de proiectele implementate în localitate.

Primarul din Ciuperceni spune că pleacă din primărie cu  un sentiment de împlinire pentru ce a făcut în comună.

Primarii nu vor să plece din administrație și poartă negocieri pentru funcția de viceprimar.

Alții nu au negociat nimic până acum dar speră să fie întrebați dacă vor să ocupe funcția de viceprimar. Ilie Petroi așteaptă să vadă dacă va fi chemat la discuții de primarul liberal ales, Gheorghe Dimulescu.

Primarul din Ciperceni rămâne consilier local și exclude orice posibilitate de negocieri pentru funcția de viceprimar cu primarul liberal Claudiu Dragotă, câștigătorul alegerilor din 9 iunie.

Articole similare

Back to top button