Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Belgher și Fugaru vor în Parlamentul României

Leonida Belgher și Ion Fugaru vor să ajungă în Parlamentul României. După ce au pierdut alegerile locale, cei doi politicieni vor să intre în cursa electorală pentru alegerile parlamentare ca independenți. Belgher și Fugaru vor să schimbe ceva și să-și îndrepte fața și către gorjenii care au o situație materială precară.

Ion Fugaru a declarat că, deși a purtat discuții cu diverse formațiuni politice, a decis să candideze independent pentru un loc în Parlamentul României. El și-a exprimat încrederea că va reuși să obțină sprijinul necesar din partea cetățenilor pentru a câștiga un mandat de deputat.

Leonida Belgher și-a exprimat dorința de a candida pentru un loc în Senatul României. Spune că vrea să reprezinte județul Gorj și să rezolve problemele locuitorilor. Vreau să văd oamenii zâmbind, să intre naționaliști în Parlamentul României, adaugă Belgher.

Leonida Belgher spune că dacă va ajunge în Parlamentul României va lupta pentru  a salva Complexul Energetic Oltenia.

Leonida Belgher a candidat pentru funcția de primar al comunei Alimpești pe listele AUR la alegerile din 9 iunie, iar Ion Fugaru, a candidat pe lista Partidului Umanist Social- Liberal la Primăria Târgu-Cărbunești.

Articole similare

Back to top button