Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Pompieri din Gorj, trimiși în Galați

Pompierii gorjeni se mobilizează pentru a acorda sprijin comunităților din Galați, care au fost devastate de inundații. Aproximativ 1000 de pompieri din 27 de unități ale IGSU au fost trimiși în sprijinul sinistraților din Galați. Și din Gorj au fost trimiși pompieri să își ajute colegii din Galați.

Pentru a asigura o rapiditate și o eficiență a intervențiilor în misiunile de salvare din zonele grav afectate, mai multe unități ale Instituțiilor pentru Situații de Urgență din țară au trimis pompieri și camioane de intervenție pentru a ajuta la curățarea gospodăriilor, îndepărtarea aluviilor și refacerea drumurilor.

Acest sprijin logistic, provenind din Inspectoratele pentru Situații de Urgență din țară reflectă o creștere semnificativă a capacității a eficienței de intervenție în teren. Inundațiile din Galați au fost devastatoare. Apele au măturat totul în cale, iar mii de oameni au fost evacuați din locuințe, mii de gospodării fiind distruse aproape în totalitate. Sunt cele mai grave inundații care au avut loc în ultimii zeci de ani în România.

Articole similare

Back to top button