Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Primarii PSD nu vor alți parlamentari

Rumoare în PSD Gorj! Primarii social democrați din județul Gorj nici nu vor să audă de candidați impuși de la București pe listele de la parlamentare. Aleșii locali spun că cei care trebuie să se ocupe de desemnarea persoanelor care vor intra în cursa electorală pentru Parlamentul României sunt liderii PSD Gorj. Ei știu cel mai bine cine s-a implicat și a muncit în campania de la alegerile locale și merită să fie pe liste. Alții sunt dispuși să-i facă campanie lui Mihnea Costoiu, cel care a fost vehiculat că ar dechide lista la Senat din partea PSD Gorj.

Întocmirea listelor cu candidații la alegerile parlamentare pune pe jar primarii din județul Gorj. Și asta pentru că apar nume noi, persoane care ar fi impuse de la centru, pe care social democrații speră să nu se regăsească pe listele PSD Gorj la alegerile parlamentare.

Sorin Bucurescu, primarul din Slivilești, spune că nu poate să bată la poarta cetățenilor și să le prezinte candidați care nu sunt cunoscuți la nivelul județului Gorj.

În schimb, primarul din comuna Turburea, Ion Bârcă, spune că îi va face cu drag campanie fostului senator, Mihnea Costoiu, dacă se va regăsi pe liste.

Până în prezent, PSD Gorj nu a stabilit lista candidaților pentru alegerile parlamentare, însă se vehiculează că Mihnea Costoiu, rectorul Universității Politehnica din București și Alin Văcaru, liderul Pro România ar fi în cărți pentru un loc eligibil pentru parlamentare.

Articole similare

Back to top button