Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Vis împlinit la 92 de ani

Un bătrân din Hunedoara a trăit o experiență unică pe aerodromul din Târgu Jiu. La 92 de ani, Nea Ilie și-a îndeplinit cel mai mare vis: a zburat cu avionul! Nepotul său a fost cel care i-a făcut cadou un zbor de agrement. Exepriența i-a umplut sufletul de bucurie lui Nea Ilie, care nu mai spera că, la 92 de ani, i se va împlini visul suprem.

Nea Ilie este din Hunedoara și are 92 de ani. Toată viața a avut un vis: să zboare cu avionul. Nepotul său i-a făcut cadou un zbor de agrement și l-a adus pe aerodromul din Târgu Jiu pentru a-i face o bucurie. Pilotul, Mihai Merlușcă, este fericit că i-a putut face o bucurie bătrânului.

Nepotul lui Nea Ilie povestește că bunicul său era la un pas de moarte în urmă cu câteva luni. De teamă că și-ar putea pierde bunicul și nu va mai petrece momente cu el, Florin s-a gândit să-i facă ultimii ani din viață mai fericiți. Florin Niță are și un mesaj pentru copii și nepoți: să-și îndrepte mai mult ca de obicei atenția către părinți și bunici pentru că niciodată nu se știe cât timp mai avem să petrecem alături de ei.

Articole similare

Back to top button