Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Investiții în drumuri și spitale

Spitalele și drumurile din județul Gorj se află într-un amplu proces de reabilitare. Șeful Consiliului Județean Gorj a declarat că se lucrează la mai multe tronsoane din județ, dar totodată sunt investiții și în mai multe unități medicale, care urmează să fie modernizate. Cea mai așteaptată investiție este construirea noului spital care va fi ridicat în curtea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Cosmin Popoescu spune că a fost depusă documentația pentru avizul de oportunitate la Ministerul Sănătății, iar ulterior Guvernul va stabili lista unităților care vor fi înființate cu împrumut de la Banca Mondială de Investiții.

Cosmin Popescu a declarat că sunt trei licitații în derulare și dă asigurări că două dintre tronsoane vor intra în reabilitare în toamna acestui an.

Cât despre spitale, președintele Consiliului Județean Gorj a declarat că se continuă modernizarea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, dar se fac investiții și în unitatea medicală de la Dobrița.

Cosmin Popescu a vorbit și despre noul spital ce urmează a fi construit la Târgu Jiu.

Șeful Consiliului Județean Gorj are încredere că acest spital se va construi mai ales că sunt îndeplinite toate condițiile necesare construirii unității medicale la Târgu Jiu. Noul spital va avea nouă etaje și un heliport pe acoperiș. Aici vor funcționa toate secțiile care se află acum în clădirea de pe strada Tudor Vladimirescu.

Articole similare

Back to top button