Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Sindicaliștii îl acuză pe Ciolacu de „amăgiri electorale”

Ciolacu plusează în campania electorală pentru alegerile prezidențiale și își îndreaptă atenția către mineri și energeticieni. Intrat în lupta pentru Cotroceni, președintele PSD le promite angajaților din energie că le va rezolva problema pensiilor. Liderii de sindicat nici nu vor să audă de promisiunile lui Ciolacu pe care le numesc „amăgiri electorale.”

Este un întreg scandal izbucnit din cauza noii legi a pensiilor. Angajații din energie au vorbit chiar și de grevă generală după ce pensiile le-au scăzut după recalculare. În acest context, Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, a ținut să-i liniștească pe mineri și energeticieni.

Declarația președintelui PSD nu i-a liniștit pe oameni, ci mai rău i-a înfuriat. Liderii de sindicat spun că Ciolacu le vinde „amăgiri electorale.”

Nici angajații Complexului Energetic Oltenia nu au fost impresionați când au auzit declarațiile lui Ciolacu.

Sindicaliștii au protestat, astăzi, fiind nemulțumiți de faptul că nu au primit drepturile cuvenite. Foștii mineri și energeticieni au scandat atât în fața Casei de Pensii cât și în fața Prefecturii Gorj.

Liderii de sindicat din minerit și energie pregătesc un protest de amploare la București, la Ministerul Muncii, pe data de 26 septembrie.

Articole similare

Back to top button