Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

24 de școli din Gorj oferă o masă caldă

Programul Național ”Masă sănătoasă” se desfășoară la nivel național, iar la nivelul județului Gorj, 24 de unități de învățământ oferă masă caldă elevilor și preșcolarilor. Sunt și localități unde toate unitățile de învățământ oferă o masă sănătoasă copiilor.

Programul Național „Masă sănătoasă” se adresează preșcolarilor și elevilor prezenți la activitățile didactice, pe perioada cursurilor, conform structurii anului școlar și constă în acordarea zilnică, cu titlu gratuit, a unui suport alimentar constând într-o masă caldă sau, după caz, într-un pachet alimentar, în cazul în care masa caldă nu poate fi asigurată. Școlile care au participat anul trecut la programul „Masa caldă” vor fi incluse din start în noul program „Masă sănătoasă”.

Elevii și preșcolarii din comuna Roșia de Amaradia se bucură și în anul școlar 2024-2025 de Programul „Masa caldă”. Primarul comunei, Liviu Cotojman, a fost primul primar care a oferit o masă caldă tuturor elevilor încă din prima zi a noului an școlar.

Și la Peștișani, toți elevii ai unităților de învățământ din localitate primesc masa caldă. Acolo, aproximativ 400 de elevi primesc, zilnic, supă și felul doi.

Programul Național ”Masa Sănătoasă” este continuarea programului ”Masa caldă”, care a adus anul trecut mii de copiii în bănci și a prevenit în multe zone din țară abandonul școlar.

Articole similare

Back to top button