Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSliderSocialUltima ora

Modificări în noul an școlar

Noul an școlar vine cu schimbări, dar și cu noi reguli! Elevii nu vor mai avea voie cu telefoanele mobile la orele de curs, iar cei care deranjează profesorii în timpul predării lecției vor fi mutați într-o sală de detenție.  Părinții nu sunt de acord cu această măsură și spun că ar trebui luate alte măsuri pentru a educa elevii. Între timp, directorii unităților de învățământ de pe raza județului Gorj au identificat o astfel de încăpere, unde vor fi pedepsiți elevii indisciplinați.

La Școala Gimnazială Alexandru Ștefulescu din Târgu Jiu, încă din anii trecuți a fost implementată măsura interzicerii elevilor cu telefoanele mobile la orele de curs.

Pe viitor, ar putea fi luate măsuri mai drastice în privința folosirii telefoanelor mobile la școală.

Cât despre camera de detenție, deja a fost indentificată o sală unde vor fi trimiși elevii care deranjează orele de curs.

Profesorii speră totuși ca elevii să fie disciplinați și să nu treacă prin sala de detenție.

Dacă părinții sunt de acord cu interzicerea telefoanelor mobile la școală, în ceea ce privește camera de detenție aceștia se opun cu vehemență.

Elevii care deranjează orele vor sta în camera de detenție și vor fi supravegheați de profesorul de serviciu până se termină orele pe care le-au întrerupt.

Articole similare

Back to top button