Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Tricolorii, al doilea meci în Liga Națiunilor

“Tricolorii” au câștigat primul meci în debutul Ligii Naţiunilor cu un scor detașat de 3-0 împotriva lui Kosovo! În această seară echipa națională de fotbal a României va avea un al doilea meci în Liga Națiunilor împotriva Lituaniei, la ora 21:45.

În meciul cu Kosovo, ”Tricolorii” au crescut presiunea asupra adversarilor și au reușit să deschidă scorul în minutul 40, Dennis Man marcând primul gol, după care au mai urmat doua goluri în cea de-a doua repriză, unde Răzvan Marin a marcat în minutul 51, iar Denis Drăguș a marcat în minutul 82 închizând tabela. După meci a urmat și o conferință de presă unde, Mircea Lucescu a spus că au făcut antrenamente cu tactici de organizare a jocului și de dominare, ceea ce s-a văzut chiar și pe parcursul meciului.

Meciul România – Lituania, care se va juca diseară pe Stadionul Steaua, se va desfășura pe o arenă arhiplină pentru că toate biletele online s-au epuizat, așa că în tribune vor fi aproximativ 28.000 de suporteri.

Articole similare

Back to top button