Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

CEO dă împrumut de 70 de milioane de euro

CEO împrumută Electrocentrale Craiova cu 70 de milioane de euro. Până la sfârșitul lunii septembrie, Electrocentrale Craiova SA trebuie să achiziționeze un milion de certificate de CO2 pentru a putea să funcționeze și să furnizeze apa caldă și căldură craiovenilor. Miruță critică această tranzacție și o numește „păguboasă” pentru CEO.

La cererea Olguței Vasilescu, primarul orașului Craiova, către Marcel Ciolacu, a fost aprobat un proiect de hotărâre privind acordarea de către CEO unui împrumut de un milion de certificate de CO2 către Electrocentrale Craiova SA. Radu Miruță susține că aceasta este a doua mare păcăleală pentru colosul energetic pentru că CEO a mai făcut astfel de împrumuturi tot pentru societăți din Craiova și nu a mai primit nimic înapoi.

În urmă cu câțiva ani, CEO a împrumutat cărbune în valoare de 50 de milioane de euro și nu a mai primit înapoi nimic pentru că firma respectivă din Craiova a fost falimentată. Deputatul USR Radu Miruță spune că a făcut demersuri și că va face tot ce poate pentru ca acest împrumut să nu se finalizeze.

Potrivit documentelor oficiale, CEO va acorda acest împrumut cu termenul de rambursare planificat până la data de 1 septembrie 2025.

Articole similare

Back to top button