Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Consilier local PSD Motru, arestat

Trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și instigare la furt. Printre cei reținuți este și un consilier PSD de la Motru, care este și șef în cadrul CEO. Doi dintre reținuți ar fi sustras două suluri de bandă folosite în procesul de producție din Cariera Roșiuța.

Polițiștii din cadrul IPJ Gorj au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Gorj, trei persoane, printre care și consilierul PSD Motru, Răzvan Ardeiu, șef al Secției Mecanice a UMC Motru. Cei trei indivizi sunt acuzați că au furat benzi din cauciuc, folosite la transportul cărbunelui. Conform informațiilor obținute, cele două suluri de bandă furate de la Cariera Roțiuța erau noi și cântăreau câteva tone. Deputatul Radu Miruță spune că este inadmisibil ca un astfel de om să reprezinte o comunitate și cere președintelui PSD Gorj să-i retragă sprijinul politic.

Consilierul acuzat în dosarul de furt calificat este fratele administratorului public al municipiului Motru, Marian Ardeiu, fost primar al comunei Samarinești, care a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate.

Un al doilea suspect, Constantin Șișu, este și el angajat al Complexului Energetic Oltenia, iar cel de-al treilea, Emilian Popescu, care nu are domiciliul în Gorj, este acuzat de instigare la furt.

În urmă cu șase luni, Complexul Oltenia aloca peste 14.000 de lei, pentru achiziția de benzi din cauciuc.

Articole similare

Back to top button