Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocial

Încep înscrierile la SPA Târgu Jiu

Se dă startul înscrierilor începând cu 2 septembrie la Școala Populară de Arte ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu pentru anul școlar  2024-2025. Persoanele dornice să-și dezvolte talentele artistice sunt așteptate la sediul instituției.

Oferta educațională la Școala Populară de Arte din Târgu Jiu, cuprinde mai multe specializări, printre care: canto, dans, arta și instrumente. Cei care își doresc să se înscrie au nevoie doar de cartea de identitate și certificatul de naștere.

Cursurile oferite de Școala Populară de Arte ”Constantin Brâncuși” au scopul de a îmbunătății talentul și cunoștințele personale, dar și de a forma sub îndrumarea instructorilor şi meşterilor populari, noi talente în domeniul artistic şi al meştesugurilor, cursanţii talentaţi având şansa de a participa la diferite festivaluri, concursuri, expoziţii sau alte manifestări culturale, atât pe plan local cât şi pe plan naţional.

Articole similare

Back to top button