Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Consilierii au votat pentru vânzarea Insuliței

Iulian Popescu, președintele PNL Târgu Jiu, a trimis o scrisoare deschisă către consilierii municipali. Popescu i-a rugat să se gândească de două ori înainte de a semna pentru vânzarea Insuliței de pe Jiu. Liderul organizației municipale a făcut apel la buna credință a aleșilor și le-a cerut să protejeze interesele comunității. Mai mult, a și motivat de ce o parte din Insulița de pe Jiu nu trebuie vândută. În zadar, însă. Proiectul a fost votat de majoritatea consilierilor, iar tranzacția între Primăria Târgu Jiu și un cunoscut om de afaceri e ca și făcută.

Iulian Popescu a trimis către fiecare consilier local o scrisoare prin care le-a adus argumente de ce trebuie să se opună acestui proiect.

Suprafața de 15.000 de metri pătrați a fost evaluată la suma de 2 milioane de euro, practic licitația pentru acest teren pornește de la 144 de euro pe metru pătrat, iar întâietate a avut firma unui cunoscut om de afaceri. Asta deși, susține Iulian Popescu, au mai fost și alți antreprenori interesați de acest teren.

În ciuda acestor argumente, consilierii locali au fost de acord cu vânzarea Insuliței de pe râul Jiu.

Iulian Popescu a început să facă deja demersurile legale pentru a ataca această hotărâre de Consiliu Local în instanță.

Articole similare

Back to top button