Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSănătateSliderSocialSportUltima ora

Iulian Popescu, scrisoare pentru consilierii locali

Iulian Popescu, președintele PNL Târgu Jiu, a trimis o scrisoare către consilierii locali. Popescu i- a rugat să se gândească de două ori înainte de a semna pentru vânzarea Insuliței de pe Jiu. A fost evaluată suprafața pe care autoritățile locale intenționează să o vândă la 144 de euro / mp.

,,La sfârșitul lunii Iulie v-am prezentat proiectul de hotărâre prin care Romanescu și gașca sa din Consiliul Local au făcut primii pași pentru vânzarea Insuliței de pe Jiu, simbol al comunității noastre, un loc cu potențial enorm, ținând cont de unicitatea și poziționarea sa, la 100 metri de Ansamblul Monumental “Calea Eroilor”, proaspăt înscris în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Astăzi, la nici o lună distanță, se fac pașii finali. Grupul de interese de la vârful primăriei apasă pedala de accelerație, conștientă de faptul că noua structură a Consiliu Local nu le va mai permite să înstrăineze patrimoniul orașului (pentru a trece o astfel de hotărâre este nevoie de votul a două treimi, 14 consilieri din 21). În acest punct ne aflăm la Târgu Jiu.

Așa că am trimis astăzi, înainte de începerea ședinței de Consiliu Local, o scrisoare deschisă către fiecare consilier. I-am rugat să cântărească bine, pornind de la jurământul depus în fața cetățenilor, dacă este normal să vindem definitiv o parte unică a orașului nostru.

De ce vorbesc de datorii politice?

Pentru că ce se întâmplă astăzi în Consiliul Local este cu dedicație, ca la lăutari. Pentru Lemnaru, Lemnaru, Lemnaru. Altfel nu îmi explic cum nu s-au luat în discuție și alte oferte, venite de la alți antreprenori locali. Știu de una, mai mare cu peste 50% față de valoarea stabilită de evaluatorul agreat de primărie. Se vede clar de aici, dacă mai era nevoie, că nu despre nevoia unor fonduri suplimentare la bugetul local este vorba, ci despre o datorie. Altfel, se alegea oferta cea mai mare.

Răspunsul lor?

Proiectul a trecut, cu 16 voturi pentru. Aici ne-au adus PSD-iștii vechi și noi, cei care, pentru a-și plăti datoriile politice, vând la bucată cele mai importante zone din comunitatea noastră și nu țin cont de nimic, nici de istorie, nici de cele 2500 de semnături strânse de petiția on-line în care se solicită ca insulița să rămână în patrimoniul orașului, pentru generațiile viitoare.”, a transmis Iulian Popescu.

Articole similare

Back to top button