Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Se redeschide grupul 5 la CEO

Vești bune pentru gorjeni! Cel mai modern grup energetic pe cărbune din România, aflat la Termocentrala Rovinari, va fi pus în funcțiune înainte de iarnă. Acesta este grupul 5 de la Rovinari, unde s-au investit aproximativ 140 de milioane de euro. Lucrările de modernizare au fost complexe și au durat 10 ani, fiind necesare pentru a aduce tehnologia la zi și pentru a crește eficiența energetică, respectând standardele actuale de mediu.

 

Directorul Sucursalei Electrocentrale Rovinari, Laurențiu Ciurel, a anunțat că grupul energetic numărul 5 este acum pregătit să fie pornit și să contribuie la producția de energie pentru iarnă. Acest grup va începe să livreze energie în sistemul național în luna septembrie. Grupul recent modernizat va avea un rol important în menținerea stabilității sistemului energetic național, mai ales când cererea de energie va crește în sezonul rece.

Ciurel a subliniat importanța pornirii acestui grup energetic.

Punerea în funcțiune a acestui grup reprezintă un pas important pentru securitatea energetică a României, oferind o sursă de energie mai fiabilă și mai curată în comparație cu infrastructura veche.

Articole similare

Back to top button