Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocial

Congresul PSD, cu atacuri furibunde la adresa PNL

Social-democrații și-au ales noua conducere și candidatul la prezidențiale în cadrul Congresului PSD, care a avut loc în Capitală și a reunit mii de delegați din întreaga țară. Marcel Ciolacu a fost reales președinte al Partidului Social Democrat și desemnat oficial candidat la alegerile prezidențiale. Pe scena de la Congres nu au lipsit atacurile dure la adresa PNL, fapt care aduce în discuție ruperea Coaliției și ieșirea Partidului Național Liberal de la guvernare.

Congresul PSD a reunit în Capitală aproape 3.000 de social democrați din întreaga țară. Marcel Ciolacu a fost votat în funcția de președinte al Partidului Social Democrat cu 2.253 de voturi pentru, 6 voturi împotrivă și 5 abțineri. Marcel Ciolacu a fost votat și pentru a fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale.

Membrii PSD au ales să marcheze validarea lui Marcel Ciolacu drept candidat la alegerile prezidențiale printr-o serie de atacuri la adresa liberalilor. Tonul a fost dat de Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Nici Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova, nu a ieșit din tipar și a continuat atacurile la adresa colegilor de guvernare.

Chiar Marcel Ciolacu a adus atacuri dure la adresa colegilor de guvernare.

Ion Iordache, președintele PNL Gorj, a criticat modul de abordare a celor din PSD și este de părere că social democrații și-au dat seama că au un candidat slab la alegerile prezidențiale, acesta fiind și motivul pentru care au ieșit la atac.

Iodache a afirmat că este tot mai vizibilă o alianță cu AUR, acest trend fiind simțit și în județul Gorj.

Din noua structură de conducere, de la Gorj, face parte decât liderul social democraților gorjeni, Mihai Weber, care a obținut funcția de secretar general adjunct al PSD.

Articole similare

Back to top button