Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Minimalizează dezastrul de la Pinoasa

Minimalizează dezastrul de la Pinoasa. Directorul Diviziei Miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Constantin David, face declarații șocante și susține că nu au fost prejudicii după accident. David a precizat că se lucrează în carieră și că nu a fost afectată activitatea. În plus, șeful carierei a spus că doar un singur excavator a fost distrus, restul utilajelor fiind afectate într-o proporție de aproximativ 5%.

Directorul Diviziei Miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia spune că excavatoarele afectate au fost trase pe dreapta pentru că nu era front de lucru, iar activitatea a fost mutată în altă zonă.

Întrebat de prejudiciu, Constantin David spune că va fi făcută o expertiză, însă pagubele nu ar fi așa mari pentru că unele dintre excavatoare au fost afectate în proporție de doar 5 %.

Sefii din energie au spus că este cea mai mare avarie care a avut loc într-o carieră a Complexului Energetic Oltenia, iar sindicaliștii susțin că excavatoarele care au fost prinse sub pământ cel mai probabil vor ajunge la fier vechi.

Articole similare

Back to top button