Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSliderSocialUltima ora

Calea Eroilor, în beznă

Ansamblul Monumental Calea Eroilor este în beznă. Iluminatul public nu funcționează spre disperarea turiștilor care se află în acestă perioadă în orașul lui Brâncuși pentru că la Târgu Jiu se desfășoară Festivalul Internațional de Folclor.   Primarul Marcel Romanescu susține că sistemul de iluminat este unul funcțional și le transmite turiștilor care stau noaptea pe străzi că văd în ceață din cauza consumului de alcool.

Iani Gârbaciu a fost unul dintre cei care au semnalat că Ansamblul Monumental Calea Eroilor este neiluminat. Acesta a criticat dur autoritățile locale și spune că este o bătaie de joc la adresa marelului sculptor Constantin Brâncuși.

Primarul municipiului Târgu Jiu îi ironizează pe cei care reclamă neregulile și motivează că cel mai probabil este vorba despre o pană de curent.

Cetățenii speră ca problema iluminatului să fie rezolvată urgent.

Ansamblul monumental „Calea Eroilor” al sculptorului Constantin Brâncuși a fost inclus în Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Articole similare

Back to top button