Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPentru indexPoliticaSliderSocialUltima ora

Padocul PRIMĂRIEI Târgu Jiu, NEAUTORIZAT

Tot mai multe nereguli ies la iveală după masacrul celor 60 de câini uciși în adăpostul public din Târgu Jiu. Padocul public nu are autorizație din luna februarie a acestui an.  Directorul DSVSA Gorj, Florin Gorcea, a declarat că acesta a funcționat în baza unei înregistrări sanitar veterinare și că abia ieri Primăria Târgu Jiu a depus documentația în vederea autorizării. Nicolae Oprean, directorul asociației de la Hunedoara, care se ocupă de gestionarea câinilor fără stăpân din Târgu Jiu dezminte aceste acuzații și spune că adăpostul a funcționat și funcționează legal.

Florin Gorcea a declarat că ieri a fost depusă documentația în vederea autorizării de către DSVSA Gorj a adăpostului public din Târgu Jiu.

Nicolae Oprean, directorul executiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Serviciul Județean pentru Ocrotirea Animalelor fără Stăpân“, susține că padocul funcționează legal.

La padocul public din Târgu Jiu nu au fost făcute verificări după eutanasierea celor 60 de câini pe motiv că acesta a fost controlat în urmă cu o lună.

Articole similare

Back to top button