Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

La datorie în minivacanță

Autoritățile din județul Gorj au fost la datorie în perioada 15-18 august 2024. Au fost zile de foc pentru ISU Gorj, care au intervenit în 146 de situații de urgență, incluzând 48 de incendii de vegetație și 88 de cazuri de acordare a primului ajutor prin echipajele SMURD.

Utilizarea necorespunzătoare a focului deschis continuă să fie o problemă majoră, conducând la un număr alarmant de incendii de vegetație și forestiere. Până în prezent, în județul Gorj s-au înregistrat peste 700 de incendii de acest tip, reprezentând un risc semnificativ pentru comunitate. Autoritățile atrag atenția asupra pericolelor și subliniază necesitatea adoptării unor măsuri mai riguroase de prevenție.

Conștientizarea și responsabilitatea fiecăruia pot juca un rol esențial în protejarea comunității și a mediului înconjurător. Tot in această perioadă, polițiștii gorjeni au aplicat 815 sanctiuni contraventionale in valoare de 373.000 de lei și au reținut 86 de permise. Și jandarmi din cadrul IJJ Gorj au fost prezenți în minivacanță și s-au asigurat că oamenii, care au fost la diferite festivaluri, se simt în siguranță.

Misiunile autorităților au menirea de a preveni și a asigura un climat de ordine și siguranță pentru cetățeni.

Articole similare

Back to top button