Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Turiști accidentați pe munte

La finalul saptămânii trecute, echipa Salvamont Gorj a intervenit într-o serie de acțiuni menite să asigure siguranța și sprijinul în zonele montane din județ. În minivacanța de Sfânta Maria  Salvamont Gorj a fost solicitat să intervină în mai multe cazuri, pe fondul numărului mare de turiști care au ales să își petreacă timpul liber în zona montană. Zilele finalului de săptămână au fost marcate de o creștere a incidentelor, majoritatea cauzate de neatenția turiștilor sau de condițiile meteo schimbătoare.

În acest weekend, echipa Salvamont Gorj a avut 6 acțiuni de intervenție. Au fost acțiuni diverse, iar echipjele de salvare s-au confruntat cu situații destul de dificile, unele din cazuri soldându-se și cu persoane care și-au pierdut viața. De asemenea, pentru a face față numărului crescut de turiști, în contextul minivacanței de Sfânta Maria echipele Salvamont au fost suplimentate, iar patrulele au fost intensificate în zonele cu risc crescut de accidente.

În această perioadă de patru zile au fost mulți oameni la munte.

Salvamont Gorj reprezintă o prezență vitală pentru comunitățile montane, asigurându-se că turiștii și iubitorii de natură pot explora munții în condiții de siguranță.

Articole similare

Back to top button