Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

A început BAC-ul de toamnă

A început sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat! În Gorj 853 de elevi s-au înscris pentru examenul de Bacalaureat din toamnă. Sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat, oferă o nouă șansă pentru elevii care nu au promovat sau nu au participat la sesiunea din vară. Prima probă scrisă, cea la Limba și Literatura Română, s-a desfășurat începând cu ora 9.00, marcând debutul celor trei examene programate în această săptămână.

Emoții mari pentru absolvenții de liceu. Prima probă a Bacalaureatului din toamnă  a început încă de la primele ore ale dimineții. În Gorj 853 de elevi s-au înscris pentru examenul de Bacalaureat din toamnă.  Spre deosebire de sesiunea din vară, la această etapă participă un număr mai mic de elevi, însă presiunea este la fel de mare, deoarece succesul în această sesiune le poate deschide drumuri noi către învățământul superior sau alte oportunități profesionale.

Această sesiune este crucială pentru elevii care doresc să finalizeze cu succes liceul și să își continue parcursul educațional sau profesional.

Articole similare

Back to top button