Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderUltima ora

Val de adopții după masacrul de la Târgu Jiu

Val de adopții după masacrul de la Târgu Jiu! După ce au auzit că 60 de maidanezi au fost uciși și urmează să fie eutanașiați și alții, tot mai multe persoane s-au prezentat la adăpostul de la marginea orașului și au plecat acasă cu un câine. Iubitorii de animale sunt de-a dreptul îngroziți de ceea ce s-a întâmplat și au început să depună plângeri penale. Poliția animalelor s-a autosesizat deja și a început o anchetă pentru a vedea exact ce s-a întâmplat.

Unii dintre tinerii care au venit să adopte unul dintre cei peste 500 de câini aflați în adăpost au fost copleșiți de emoții, izbucnind în lacrimi din cauza neputinței de a lua acasă mai mult de un animal.

Și asociațiile de profil din alte județe au adoptat zeci de câini din adăpostul de la Târgu Jiu pentru a-i salva de la moarte.

Asociațiile pentru protecția animalelor sunt revoltate și au început să depună plângeri penale.

Au fost și iubitori de animale din alte județe care au venit să ceară explicații după masacrul de la Târgu Jiu.

Nici cetățenii nu sunt de acord cu uciderea maidanezilor.

În urma apariției în mediul online a unor informații privind uciderea unor exemplare canine, polițiștii Biroului Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere fără drept a animalelor. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

Articole similare

Back to top button