Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaFără categoriePentru indexPoliticaSliderSocialUltima ora

Iordache: „Weber este ca șobolanul…”

Președintele PNL Gorj, Ion Iordache, a reacționat după ce liderul social democrat s-a lăudat cu faptul că drumul expres Craiova – Târgu Jiu a intrat în linie dreaptă. Ion Iordache îi reamintește lui Mihai Weber că finanțarea proiectului a fost asigurată în 2020, când PNL și USR erau la guvernare. Iordache a subliniat că meritele nu îi aparțin lui Weber.

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a criticat la un post local de radio parlamentarii USR și PNL din Gorj, Radu Miruță și Ion Iordache, cu privire la realizarea drumului expres.

Liderul liberalilor gorjeni îl ironizează pe Mihai Weber. Ion Iordache îl compară pe președintele PSD Gorj cu un șobolan care iese din ascunzătoare, fură cașcavalul și se retrage rapid.  Nu are niciun merit Weber pentru că PSD a votat împotriva finanțării acestui drum, spune Iordache.

Ion Iordache susține că finalizarea drumului expres este de durată pentru că în județul Gorj nu au fost stabilite nici măcar terenurile pe care va trece această șosea.

CNAIR a trimis documentația pentru licitația Lotului 4 al drumului de mare viteză Craiova – Târgu Jiu. Acest tronson, cu o lungime de aproape 23 de kilometri, va asigura tranziția între profilul de autostradă dintre Craiova și Filiași și cel de drum expres dintre Filiași și Târgu Jiu.

Mihai Weber nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere pe marginea acestui subiect.

Articole similare

Back to top button