Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Incendiu devastator la Crasna

Zeci de localnici din satul Crasna din Deal au trăit momente de panică din cauza unui incendiu de vegetație care a amenințat gospodăriile lor. Focul s-a extins rapid, cuprinzând peste zece hectare de teren, distrugând grădini, livezi și două anexe gospodărești. Intervenția promptă a pompierilor a fost crucială pentru a împiedica flăcările să ajungă la locuințele oamenilor, dar pagubele materiale rămân semnificative.

Un incendiu de vegetație de proporții a provocat panică în satul Crasna din Deal, unde flăcările s-au extins rapid în spatele a zeci de gospodării. Pompierii au avut o misiune dificilă, confruntându-se cu lipsa surselor de apă adecvate pentru intervenție.

În urma incendiului, au fost și pagube.

Acesta a fost doar unul dintre zecile de incendii de vegetație cu care s-au confruntat pompierii în ultimele zile. Deși legea interzice arderea resturilor de vegetație în gospodării, mulți locuitori din Gorj au ignorat acest lucru, aprinzând focuri care, ulterior, au scăpat de sub control.

Articole similare

Back to top button