Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Pasarela, uitată de autorități

Pasarela de la ieșirea din municipiul Târgu Jiu spre Drăgoieni este într-o stare deplorabilă. Victor Banța, secretarul general adjunct al Ministerului Dezvoltării, a atras atenția asupra stării avansate de degradare a podului pasarelă de pe strada Unirii din Târgu Jiu. Într-o intervenție recentă, Banța a subliniat necesitatea unor măsuri urgente pentru reabilitarea podului, care prezintă riscuri semnificative pentru siguranța cetățenilor.

Situația pasarelei care stă să cadă și care trebuia reabilitată, trenează de ani de zile, iar autoritățile locale nu au luat act de acest lucru nici până prezent. Victor Banța, secretarul general adjunct al Ministerului Dezvoltării, a făcut apel la autoritățile locale să acorde prioritate acestui proiect, pentru a preveni posibile incidente și pentru a asigura o infrastructură sigură pentru locuitorii orașului. Fostul prefect de Gorj susține că situația s-ar fi agravat după cutremurele din 2023.

Situația pasarelei din Târgu Jiu a provocat revoltă și în rândul cetățenilor care trec prin zonă. Chiar dacă balustradele au fost vopsite și aspectul pasarelei a fost îmbunătățit, sub structură se ascund probleme serioase.

Sub pasarelă, stâlpii de susținere prezintă fisuri vizibile, iar oamenii sunt întâmpinți de probleme la tot pasul.

Autoritățile locale au modernizat partea tranzitată de mașini, respectiv cea superioară, dar partea mai puțin văzută a pasarelei ascunde imagini dezolante. Este evident că reabilitarea completă a pasarelei de pe strada Unirii trebuie să devină o prioritate pentru autoritățile locale, pentru a garanta siguranța celor care folosesc această infrastructură zilnic.

Articole similare

Back to top button