Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Trufelea exclus din PNL

Decizie șoc în PNL Gorj! Cosmin Trufelea, membru în directoratul Complexului Energetic Oltenia va fi exclus din Partidul Național Liberal Gorj. Anunțul a fost făcut de președintele PNL Gorj, Ion Iordache. Decizia de excludere din PNL Gorj a lui Cosmin Trufelea vine după dezastrul de la cariera Pinoasa, acolo unde două excavatoare de mari dimensiuni au fost înghițite de un mal de pământ. După acest incident, președintele PNL Gorj, Ion Iordache, i-a cerut demisia și a spus de pe atunci că va lua o decizie în privința șefului din CE Oltenia, care este membru PNL Gorj.

Iordache a declarat într-o emisune la Gorj TV că Trufelea nu este demn pentru a fi membru al PNL Gorj și că a rămas fără susținerea politică din partea partidului. Așadar, decizia de excludere este luată, dar pentru a fi exclus trebuie respectate anumite proceduri interne.

Procedural va mai dura până când Trufelea va fi exclus din PNL Gorj, dar cert este ca nu va mai face parte din formațiunea liberală. Cosmin Truflea a ieșit din grațiile liderului PNL Gorj, după alegerile locale. Ion Iodache a precizat că liberalul nu s-a implicat în campania electorală din 9 iunie, ba mai mult a lucrat pentru PSD Gorj.

Articole similare

Back to top button