Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

PNL, negocieri cu partidele de dreapta

Partidul Național Liberal poartă discuții pentru formarea unei alianțe electorale cu partidele de dreapta. În ultima perioadă, membrii partidului au purtat discuții inclusiv cu PMP, Forța Dreptei și Reper, în vederea alegerilor parlamentare și prezidențiale care vor avea loc la finalul acestui an. Nicolae Ciucă, liderul PNL, a subliniat importanța unui astfel de parteneriat pentru a crea o guvernare de dreapta. Inclusiv liderul PNL Gorj, Ion Iordache, a afirmat că partidul prezintă deschidere pentru discuții cu scopul de a obține o victorie în iarnă.

PNL negociază pentru alegerile parlamentare și prezidențiale. Liberalii își doresc să formeze un pol de dreapta, fiind firesc să existe o comunicare între partide.

Ion Iordache afirmă că PNL este cel mai mare partid de dreapta și arată deschidere pentru discuții cu partidele din acest pol.

Discuții au existat și cu partidul USR, discuții care s-au amânat în acest moment.

Listele pentru parlamentare nu au fost încă stabilite de niciun partid. Cât despre alegerile prezidențiale, PNL a anunțat că Nicolae Ciucă va fi candidatul liberalilor pentru funcția de președinte al României.

Articole similare

Back to top button