Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Exclusiv: Burduja, măsuri după incidentul de la CEO

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, a vorbit în exclusivitate la Gorj TV despre dezastrul de la cariera Pinoasa. Oficialul din Energie s-a deplasat la locul incidentului, a discutat cu angajații și a subliniat că cei responsabili trebuie să fie trași la răspundere. Sebastian Burduja a trasat deja primele sarcini: societatea trebuie să ia toate măsurile necesare pentru a preveni repetarea unor astfel de incidente.

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a ajuns, ieri după amiază, în Cariera Pinoasa pentru a evalua situația generată de alunecarea de teren care a acoperit cu pământ două utilaje de mare capacitate. După vizita din cariera Pinoasa, Burduja a trasat primele măsuri necesare.

Ion Iordache salută inițiativa ministrului de a veni în Gorj pentru a vedea cum stau lucrurile și speră ca cei vinovați să fie trași la răspundere după finalizarea anchetei.

Întrebat despre comunicatul Complexului Energetic Oltenia, care s-a dovedit a fi unul fals, pentru că excavatoarele nu erau retrase din funcțiune, Burduja a declarat că nu se pronunță și așteaptă concluziile Corpului de Control.

În schimb, senatorul liberal, Ion Iordache, a tras încă de ieri un semnal de alarmă și a spus că se încearcă mușamalizarea incidentului.

Rămâne de văzut care vor fi concluziile Corpului de Control al Ministrului Energiei și ce măsuri vor fi luate în acest sens.

Articole similare

Back to top button