Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialSportUltima ora

Târgujienii se opun vânzării Insuliței Jiului

Peste 2000 de târgujieni se opun vânzării Insuliței de pe râul Jiu. Cetățenii au semnat petiția online inițiată de președintele Partidului Național Liberal Târgu Jiu, Iulian Popescu, petiție menită de blocheze tranzacția dintre primarul Marcel Romanescu și omul de afaceri interesat de acest teren.

Iulian Popescu îndeamnă cetățenii municipiului Târgu Jiu să semneze în număr mare această petiție pentru ca Insuliția de pe Jiu să nu se înstrăineze. Liberalul vrea să strângă din ce în ce mai multe semnături, iar ulterior situația va fi prezentată administrației, dar și Consiliului Local, pentru a vedea că deciziile se iau împotriva populației municipiului Târgu Jiu.

Iulian Popescu spune că atâta vreme cât Primăria Târgu Jiu are excedent bugetar, nu ar fi fost nevoie de o asemenea decizie pentru a aduce bani la bugetul local.

Iulian Popescu a subliniat importanța economică și simbolică a Insuliței Jiului, situată la 100 de metri de Ansamblul Calea Eroilor, recent inclus în Patrimoniul UNESCO. El a criticat autoritățile locale pentru că nu au considerat valorificarea acesteia, ci s-au gândit la vânzarea ei.

Articole similare

Back to top button