Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

UCB, tot mai căutată

Peste 1000 de studenți urmează să înceapă studiile de licență și master la Universitatea ,,Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. În sesiunea din vară au fost ocupate aproape toate locurile bugetate. Cea mai căutată facultate a fost cea de drept, însă în preferințele viitorilor studenți s-au aflat și specializări precum cea de asistență medicală generală sau pedagogia învățământului primar și preeșcolar.

Peste 1300 de candidați au fost înscriși la admiterea din cadrul Universității Constantin Brâncuși din Târgu Jiu, iar dintre aceștia 900 și-au confirmat locurile. În schimb, la studii de masterat, au fost admiși 340 de candidați.

Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu este căutată și de străini. Peste 30 de persoane au aplicat și achitat taxele pentru 50 de locuri pe care Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu le-a pus la dispoziția cetățenilor de peste hotare care vor să învețe limba română, iar apoi să urmeze cursurile universitare.

Pentru sesiunea de toamnă au mai rămas doar 100 de locuri libere.

Potrivit conducerii UCB, Admiterea 2024 a fost mult mai bună față de cea din 2023, trendul fiind crescător, iar unul dintre argumente ar fi că anul acesta universitatea a venit cu încă 35 de locuri bugetate pentru studiile de licență.

Articole similare

Back to top button