Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Zile de foc pentru pompieri

Au fost zile de foc pentru pompieri! Incendiile de vegetație au pus stăpânire pe județul Gorj. Pompierii abia fac față solicitărilor. Numai ieri, în județ, au avut loc peste zece incendii. Pompierii fac un apel la cetățeni să respecte legea și să nu aprindă focul în spații libere, deoarece acest lucru le-ar putea aduce amenzi usturătoare.

Sute de hectare de vegetație uscată și pădure au ars ca o torță în mai multe localități din Gorj. În doar câteva ore, au fost înregistrate 14 apeluri la 112.

Ore bune s-au luptat pompierii cu flăcările pentru că au fost incendii de vegetație în Târgu Jiu, pe strada Făgăras, la Bumbești Jiu, la Târgu Cărbunești, în localitatea Bolboși, dar și la Tânțăreni.

Oamenii legii fac un apel la cetățeni să nu lase focul nesupravegheat pentru că se pot produce adevărate tragedii. Cei care nu respect legea, riscă amenzi până la 5.000 de lei.

Articole similare

Back to top button