Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Accident grav la Copăcioasa! Tânără de 20 de ani transportată la spital!

O tânără de 20 de ani a fost rănită și transportată la spital în urma unui accident rutier la Copăcioasa, produs la data de 26 iulie 2024.

Din primele verificări efectuate de polițiștii gorjeni ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, de 26 de ani, din Petroșani, în timp ce conducea un autoturism pe DN-67-Copăcioasa, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, care se deplasa în aceeași direcție de mers, dar care a încetinit viteza de deplasare până la oprire, pentru a evita un pericol.

În urma impactului, a rezultat rănirea unei femei, de 20 de ani, pasageră în autoturismul oprit, care a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Ambii conducători auto dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articole similare

Back to top button