Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Accident grav la Arcani! Șapte persoane rănite!

Intervenție Promptă a ISU Gorj pentru salvarea a șapte persoane. În jurul orei 23:00, echipajele ISU Gorj au fost solicitate să intervină de urgență la un accident rutier grav produs în comuna Arcani, în care au fost implicate două autoturisme. La fața locului, au fost mobilizate două autospeciale pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple din cadrul ISU Gorj, alături de patru ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. În urma coliziunii, șapte persoane au fost rănite, inclusiv un bărbat de 27 de ani care a necesitat descarcerare. Echipele de intervenție au reușit să extragă rapid victima din autoturism și au acordat primul ajutor calificat tuturor răniților, care au fost conștienți și cooperanți. Ulterior, două femei de 50 și 73 de ani, patru bărbați de 25, 27, 50 și 61 de ani și o fetiță de 5 ani, au fost transportați la UPU Tg-Jiu pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Ajunsi la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 25 de ani din Glovova, care conducea o mașină pe DN 67 D, a intrat pe contrasens și a lovit un alt autoturism condus de un bărbat de 27 de ani din Timișoara. Accidentul a dus la rănirea ambilor șoferi și a altor 5 pasageri din a doua mașină, toți fiind duși la spital pentru îngrijiri medicale. Niciunul dintre șoferi nu consumase alcool și aveau permise de conducere valabile. În cauză, poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articole similare

Back to top button