Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialSportUltima ora

Gorjeanul Florin Enache, calificat în semifinala Jocurilor Olimpice la canotaj

Team Romania Face Valuri la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Echipajul de dublu vâsle masculin, format din Florin Enache și Andrei Cornea, a reușit să se califice în semifinalele probei la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Cu un timp impresionant de 6:16.47, cei doi canotori au câștigat seria de calificare în care au luat startul, demonstrând o formă excelentă și determinare.

“Suntem obișnuiți să concurăm pe ploaie, în orice condiții, nu ne-a deranjat nimic azi. Pista e bună, apa curată, pe noi ne interesează ce facem noi. Urmăm programul și ne vedem de treabă!”, a declarat Florin Enache, subliniind profesionalismul și concentrarea echipajului.

Andrei Cornea, a adăugat: “Știm de ce am venit aici, nu ne pare rău că nu am putut merge la Ceremonia de Deschidere. Vrem multe, visăm departe, muncim și credem că putem! Ploaia e belșug!” Declarațiile lor arată clar ambiția și dorința de a excela, indiferent de condițiile meteorologice.

Semifinala va avea loc în data de 30 iulie 2024, ora 12.

Articole similare

Back to top button