Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

ISU Gorj, pe prima treaptă a podiumului

Echipa ISU Gorj a triumfat la faza zonală a “Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situații de urgență”, desfășurată în perioada 23-25 iulie 2024 la Caransebeș. Competiția a reunit echipe din județele Gorj, Caraș-Severin, Dolj, Hunedoara, Mehedinți, Olt și Vâlcea, iar echipa gorjeană a reușit să-și demonstreze pregătirea și ambiția, cucerind primul loc în clasamentul general.

În cadrul probelor individuale, soldatul Pană Andrei a obținut locul I la proba Scara de fereastră, iar soldatul Pârvulescu Ionuț a excelat în proba Pista cu obstacole pe 100 m. Probele pe echipe au fost, de asemenea, dominate de ISU Gorj, echipa obținând locul I la Scara de fereastră, Pista cu obstacole pe 100 m, Ștafeta 4×100 m și Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă.Performanțele echipei sunt rezultatul pregătirii intense sub îndrumarea locotenentului Daniel Ghișe, șeful de lot, și a plutonierului adjutant Luca Daniel, antrenorul echipei. Aceștia au reușit să creeze o echipă unită și motivată, capabilă să înfrunte cele mai mari provocări.

Echipa ISU Gorj se pregătește acum pentru faza națională a competiției, unde vor reprezenta cu mândrie județul Gorj și vor concura împotriva celor mai bune echipe din țară. Având în vedere performanțele remarcabile de până acum, așteptările sunt mari și suntem siguri că vor continua să strălucească.

Articole similare

Back to top button