Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Scandal între Weber și Miruță

Scandal între PSD și USR la Gorj! Totul după ce deputatul Mihai Weber a anunțat că începe licitația pentru construcția Drumului Expres Târgu Jiu – Craiova. Deputatul USR Radu Miruță susține că totul este o mare minciună a lui Weber și că nu există finanțare pentru realizarea acestui proiect. Miruță l-a mai acuzat pe Weber că în trei mandate pe care le-a avut în Parlamentul României, respectiv 12 ani, a vorbit la Tribuna Parlamentului, în total, 13 minute.

Radu Miruță aruncă în aer licitația pentru autostrada Târgu Jiu – Craiova. Deputatul USR spune că nu există finanțare pentru acest proiect. Deputatul mai spune despre Weber că spune aceeași minciună de 16 ani pentru a atrage capital electoral.

Miruță susține că sunt scoase la licitație alte tronsoane, însă pentru Filiași – Târgu Jiu nu există finanțare.

Reprezentantul DRDP Craiova, Cristi Tudor, întărește cele spuse de Miruță și susține că există finanțare, dar pentru Autostrada Filiași – Craiova, fără să menționeze nimic despre Drumul Expres la care Weber face referire.

Reporterii Gorj TV au încercat să ia legătura și cu deputatul PSD Mihai Weber, însă acesta nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere referitor la acest subiect. Și ministrul Transporturilor a anunțat pe rețelele de socializare că începe licitația pentru construcția autostrăzii Craiova-Filiași, însă nu a menționat nimic despre Drumul Expres pe care Mihai Weber îl numește de ani buni „proiectul său de suflet.”

Articole similare

Back to top button