Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Iordache despre candidatura lui Sârbu

Președintele Partidului Național Liberal, Ion Iordache, dezminte zvonurile apărute în spațiul public conform cărora în PNL Gorj a început o bătălie internă pentru locurile pe listele de la alegerile parlamentare. Concret, s-a vehiculat faptul că generalul Ioan Sârbu ar fi impus de la centru pe primul loc pe listele de la Gorj pentru Camera Deputaților. Ion Iordache transmite că sunt doar intoxicări și susține că nu au fost încă dicuții despre locurile și candidații la alegerile parlamentare.

Senatorul Ion Iordache a precizat că, în prezent, sunt evaluate atât organizațiile Partidului Național Liberal, cât și cei care și-au exprimat intenția de a candida. Cu toate acestea, nu au avut loc discuții privind listele pentru alegerile parlamentare, nici măcar în ceea ce privește o nouă candidatură a sa.

Iordache susține că generalul Sârbu s-a implicat în alegerile locale și ar merita să se afle pe liste, dar nu au fost discuții cu liderii partidului în acest sens. Cât despre impunerea lui Ioan Sârbu pe liste de centru, Iordache dă asigurări că nu a primit direcții în privința candidaturii acestuia la parlamenatare.

La alegerile din 2020, Partidul Național Liberal a obținut trei mandate de parlamentari: două de deputați și unul de senator.

Articole similare

Back to top button