Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Fostul director al unui renumit colegiu din Târgu Jiu a decedat

Profesorul Petre Ciungu fost director al Colegiului Economic „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu, a încetat din viață recent, lăsând un gol imens în comunitatea educațională. Sub conducerea sa, colegiul a cunoscut o dezvoltare semnificativă și a fost recunoscut pentru numeroasele realizări.

Petre Ciungu a fost apreciat nu doar pentru abilitățile sale administrative, ci și pentru dedicarea față de elevi și colegi.

Profesorul Ciungu va fi amintit ca un mentor dedicat. Colegii și foștii elevi au postat pe rețelele de socializare numeroase mesaje de adio.

“Cu profund regret, cadrele didactice ale CEVM, anună trecerea în nefiină a prof. Petre Ciungu, fost director al colegiului, dascăl ce și -a dedicat viața educației și formării generatiilor de elevi, Om de un profesionalism desăvârșit, un prieten adevărat pentru toi cei care l-au cunoscut. Prin munca sa neobosită, devotată și pasionată pentru învățământ, a lăsat o amprentă de nesters asupra tuturor care l-au cunoscut! În aceste moment mare de durere suntem alături de familia îndoliată și transmitem cele mai sincere condoleanțe ” . Transmite conducerea Colegiului Economic Virgil Madgearu.

Articole similare

Back to top button